Lainattu kuva. |
1 iso tai kaksi pientä perunaa
margariinia
maitoa
Pese perunat. Laita ne kahvinsuodatinpaperiin ja mikroon. Kypsennä täydellä teholla 3-4 minuuttia ja tarkista kypsyys. Kuori perunat (sormet palaa, mutta perunoita ei silti kannata kuoria etukäteen tai niihin tulee nihkeä kuorikerros), muusaa. Lisää margariinia ja maitoa maun mukaan. Tarjoile.
Kolmas vaihtoehto olisi toki keittää vaikka rakettispagettia. Meillä vaan asuu pieni muusihiiri!
Jamie Oliverin (vähän hitaampi) pikamuusi syntyy raastamalla/viipaloimalla perunat kuorineen (Monitoimikoneella tms) karkeaksi raasteeksi, keittämällä ja soseuttamalla lopuksi. Mutta kun nopeus on valttia, niin äitiQn versio voittaa. ;)
VastaaPoistat. Ållen mutsi
No tuossa Jamien versiossa onkin kuoret mukana, -> enemmän vitamiineja? Vähän turhan työläs kyllä mulle, melkein sitten tekee samalla vaivalla sen koko muusin, pilkkoen potut paloiksi, ei niidenkään keittämiseen kovin kauan mene.
VastaaPoista