keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Idiootin opas vauvanvaatteiden valintaan, osa 2: Housut

Potkuhousut, puolipotkuhousut, sukkahousut, collegehousut, veluurihousut, tuulihousut, kurahousut, farkut, sammarit, reisitaskuhousut, shortsit, pellavahousut, leggingssit, caprihousut, farkkuhaalarit.

Housuja on niin monenlaisia ja yhtä paljon mielipiteitä siitä, millaiset on vauvalle parhaat. Omakin mielipide vauvan housuista on muuttunut matkan varrella, kun lähes kaikkia versioita yo. listasta on tullut kokeiltua. Lisäksi vauvan vartalomalli vaikuttaa siihen, millaiset housut sopivat. Vilukissa ei ehkä koskaan tarvitse pellavahousuja, kun taas kuumakallelle veluurihousut ovat helposti liian kuumat. Joillain vauvoilla ei millään pysy sukat jalassa, jolloin potkuhousut ja sukkahousut ovat helpompia. Joku äiti tykkää potkuhousuista, joku toinen ei.

Sukat lentää!

Vinkkini siis vauvan vaatteita lahjaksi ostavalle: älä osta housuja.

Omalle lapselle housuja kannattaa hankkia vähän, ja muutamia eri malleja, jotta voi sitten löytää suosikkinsa. Kannattaa muistaa, että vuodenaika vaikuttaa housuvalintaan merkittävästi ja siksikään niitä ei kannata hankkia hirveän paljon etukäteen. Suosittelen ostamaan vauvalle housuja käytettyinä, ovat yleensä tosi hyväkuntoisia, kunhan eivät ole kontattu puhki. Housuja tarvitaan muutenkin luokkaa puolet siitä määrästä, mitä on bodeja, koska ne sotkeentuvat harvemmin.


Shortsit jalassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Saatat tarvita myös näitä vinkkejä: