sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Outoa pikaruokaa

Meillä on varmaankin kaikilla jotain outoja ruokia tai makuyhdistelmiä, jotka ovta syntyneet kenties lapsena kokeillen tai myöhemmin lähes tyhjän jääkaapin sisällön innoitttamina. Toiset laittavat sinappia hapankorpulle, toiset tekevät mössöä porkkanasta, valkosipulista ja majoneesistä. Meillä syödään nakki-nuudeli-wokkia.Ainekset:
- riisinuudeleita
- nakkeja
- pakastemaissia

Pilko nakit pieniksi paloiksi (voit saksia ne suoraan pannulle). Paista nakit ja maissit pannulla. Valmista nuudelit ohjeen mukaan. yhdistä. Siirrä lautaselle. Lisää soijakastiketta. Nauti.

P.S. Jos käytät Vatajan nitriitittömiä nakkeja, voit tarjota lapsellekin ilman nitriittihuolia. Suolaa niissäkin toki on. Löytyy ihan tavallisten markettien nakkihyllyistä.

P.P.S. Tarttuvat tavat -kilpailun voittajaksi arpoutui satunnaislukugeneraattorilla nimim. Suurperheen äiti. Yllätyspaketti vielä hiukan hakee muotoaan ja vinkit on kokoamatta julkaisua varten. Blogihiljaisuus johtuu lähinnä siitä, että ompelututtaa niin kovasti ja kaikki vapaa-aika on mennyt viime aikoina siihen. Palaan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Saatat tarvita myös näitä vinkkejä: