tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kätten jälki

Pientäkin taiteilijaa ilahduttaa, kun teoksia arvostetaan niin, että ne asetetaan seinälle. Taiteilija voi myös itse osallistua sommitteluun.

Olohuoneen lelunurkkaus, jossa pursuileva leluhylly. Tämän jälkeen on jo laitettu reilu puolet Ikea-kassiin ja syrjään, jolloin esillä olevilla tulee leikittyä enemmän (eikä syntyvä sekamelska ole yhtä mahdoton) ja poistetut lelut kiinnostavat enemmän sitten, kun niitä saa välillä leikkeihin uudelleen.

Tämä kuva tulee tuohon... (ja ei, yksivuotias ei ole piirtänyt noita mopoja, vaan piirtäminen on vielä paljolti yhteistyötä...)


2 kommenttia:

  1. Mainio idea. Kuvia voi vaihtaa, lapsi voi irroittaa haluamansa kuvan halutessaan sitä tutkia tarkemmin tai näyttääkseen sitä vieraalle. Ovat esillä, mutteivät liian dominoivasti. - Miten tuo profilli valitaan.... -

    VastaaPoista
  2. Kommenttilomakkeessa on mahdollisuus valita erilaisista palveluista jokin, johon itsellä on jo käyttäjätili. Sinulla taitaa olla vain tuo Google, jonka osasitkin näköjään sieltä valita. Tai sitten voi kommentoida anonyymisti kirjautumatta mihinkään.

    VastaaPoista

LinkWithin

Saatat tarvita myös näitä vinkkejä: