keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kilpailun voitto ja sato

Tarttuvat tavat -kilpailu ratkesi jo aikaa sitten, tämä postaus on vain antanut odottaa itseään. Voittajaksi internetin satunnaislukugeneraattori arpoi nimimerkin Suurperheen äiti! Onneksi olkoon.Voittajalle lähti seuraavanlainen paketti:
- tuubitoppi (itse tehty, ruskea, mustalla joustopitsillä alareunassa
- pipo, ruskea lintu- ja puukuvioinen kangas
- nihkeä liina lapsen lautasen alle tai purkkien avaamiseen
- värinimijäliinoja pesukoneeseen
- itse tehtyjä kestoliivinsuojia
- niin paljon suklaata kuin laatikkoon samoilla postikuluilla mahtui

Kuvankin otin, mutta sitä ei nyt löydy mistään. Sitten niihin vinkkeihin!

Voittokommentti on seuraava, itsellekin tarpeellinen vinkki: Kun kuolemannälkä iskee kiireessä, tulee helposti naposteltua epäterveellisesti. Laatikon pohjalle herkkuhetkeä varten säilötty suklaalevy alkaa houkuttaa. Itselläni toimivat tällaisissa tilanteissa ensiapuna pähkinät. Ne eivät vaadi valmistelua (vrt voileipä), niissä on paljon proteiinia ja terveellinen rasvahappokoostumus, eikä niitä tarvitse syödä kovin paljoa, että akuutein nälkä tyydyttyy. Lisäksi ne säilyvät pitkään hyvinä käsilaukkujen, kassien ja laatikoiden pohjalla. t: Suurperheen äiti 

Muut vinkit voit halutessasi lukea kokonaisuudessaan kilpailupostauksen yhteydestä.

Nimimerkki Pikkusisko antoi useamman välipalavinkin. Aamupalaksi rahkapuuroa, välipalaksi avokadoa tai ananasta raejuuston kera ja lenkin jälkeen vaikka maitokaakao.

Jenni taas suositteli lenkkeilyä liikuntamuotona, aikaa löytyy vaikkapa lounastunnillakin. GPS ja kännykkään saatavat aplikaatiot kannustavat ja auttavat seuraamaan tuloksia. Erilaisia juoksuohjelmia löytyy Kuntoplussan sivuilta, esimerkiksi tämä.

Kaze pyrkii valitsemaan kävelyn autoilun tai julkisilla liikkumisen sijaan ja Ellimelli hylkää hissin portaiden kohdalla.

Nimim. Ollen äiti syö arkiaamuisin puuroa mehukeitolla ja viikonloppuisin vaihtelun vuoksi jotakin muuta.

S&E antoivat vinkkejä taaperon välipaloihin, joiden valmistukseen lapsikin voi osallistua (pirtelö, puuronjämistä tehdyt sämpylät tai pannari, porkkana- ja kurkkutikut). Uimahallireissulla välipala auttaa pitämään taaperon paikallaan äidin pukemisen ajan.

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Saatat tarvita myös näitä vinkkejä: