perjantai 31. toukokuuta 2013

Kuinka äidit käyvät suihkussa, osa 1: Pikkuvauvat

Suihkussa käyminen, kun on yksin vauvan kanssa kotona, saattaa hirvittää tuoretta äitiä. Entäs jos se herää juuri silloin päiväunilta huutamaan vaunuissa, kun shampoo on päässä? Voin kertoa, että näin käykin, juuri silloin. Siksi onkin helpompaa mennä suihkuun lapsen ollessa hereillä. Voit mennä sinne tehtyäsi vauvan aamutoimet tai mihin aikaan tahansa päivällä. Illalla sylin ja ruokailun tarve saattaa olla tiheämpää ja tempun onnistuminen siksi hankalampaa, mutta silloin usein onkin toinenkin syli paikalla.

Laita siis vauva lattialle vaipanvaihtoalustan tai pyyhkeen päälle, vaunukoppaan tai sitteriin ja ota mukaan kylpyhuoneeseen. Vähennä vauvankin vaatetusta, sillä huoneessa tulee helposti kuuma. Laita jotain katseltavaa lähistölle, esim oma värikäs pyyhe tai isommalle vauvalle leluja. Tai sitten vaan tanssit ja laulat suihkussa viihdykkeeksi!

6-viikkoinen ihmettelee omaa pyyhettään.
Osa 2: Isompi vauva ja osa 3: Taapero coming up sitten kun kokemusta löytyy...

2 kommenttia:

  1. Mä katoin nopeasti tosta pikkukuvasta, että miten poika näyttää noin pieneltä kuvassa. Onneksi kuvateksti iästä selitti asiaa :D
    Mutta siis joo, ainoa järkevä tapa käydä suihkussa jos on yksin kotona :D

    VastaaPoista
  2. Joo, näitä vinkkejä nyt tulee vähän sekalaisessa järjestyksessä, niin saatan käyttää vanhoja kuvia, jos sellainen sattuu jo olemaan. Älkää hämääntykö! (Ja kiitos kommenteista <3)

    VastaaPoista

LinkWithin

Saatat tarvita myös näitä vinkkejä: